Vakantie Mecklenburg-Vorpommern

architectuurbank.nl

Mecklenburg-Voor-Pommeren is een idyllisch gebied vol kastelen, groene parken en chique herenhuizen. Uw vakantiehuis in Mecklenburg-Vorpommern heet u nu alvast van harte welkom! 

Visarenden bij uw vakantiehuis 

Verken het Müritz-Nationalpark en spot spannend visarenden, wandel door ongerepte oerbossen en laat u verrassen door het geklepper van de ooievaars. 

Aantrekkelijke stranden 

Uw vakantiehuis in Vorpommern ligt altijd in de buurt van betoverende meren en natuurlijk de Oostzee met brede aantrekkelijke stranden. De mondaine badplaatsen hebben uitstraling en allure. 

architectuurbank.nl

Rustgebied voor kraanvogels 

Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft is het grootste rustgebied voor kraanvogels van heel Centraal-Europa en de witte krijtrotsen langs de klippenkust op het eiland Rügen lijken wel op een schilderij. Uw vakantiewoning in Mecklenburg-Vorpommern lijkt ook wel op een schilderij! 

Seen-Radweg 

De Seen-Radweg loopt van Lüneburg naar Usedom en is een gemarkeerde fietsroute van maar liefst 614 km. Uw vakantiehuis ligt centraal voor een ritje en ook de stranden van de Oostzee zijn prima bereikbaar vanuit onze vakantiehuizen. 

Meckpomm heeft cultuur 

De stoere kastelen en de romantische herenhuizen vormen in de zomer het decor voor culturele hoogtepunten. Is uw bungalow ook een cultureel hoogtepunt? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *