Weer en klimaat in Friesland

architectuurbank.nl

De temperaturen in Friesland staan onder grote invloed van het weerbeeld op de Waddenzee en is daarom aan grotere schommelingen onderhevig. Door zijn noordelijke ligging aan zee heeft Friesland een gematigd zeeklimaat. Uw gezellige vakantiehuis in Friesland heeft een ruim terras voor de mooiste zomerdagen! 

Wadlooptochten 

Voor natuurliefhebbers is Friesland het startpunt voor spannende wadlooptochten. Laat u vooraf goed informeren over de waterstanden en de weersvooruitzichten. Voor activiteiten in de buurt van uw vakantiewoning is de temperatuur in Friesland meestal prima. 

architectuurbank.nl

Dagelijks zonnetje 

In het vroege voorjaar schijnt het zonnetje meestal dagelijks en de zomermaanden zorgen vaak voor verrassend hoge temperaturen. Meer hebt u eigenlijk niet nodig om volop te kunnen genieten van Friesland en van uw leuke vakantiehuis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *