Weer en klimaat in Griekenland

architectuurbank.nl

Het mediterrane klimaat van Griekenland wordt ook wel Middellandse Zeeklimaat genoemd. De term verwijst naar het heerlijke klimaat in de landen rondom de Middellandse Zee. Uw gezellige appartement in Griekenland heeft altijd een gezellig witgekalkt terras met uitzicht. 

Prima temperatuur 

De grote, relatief warme, watermassa is van invloed op de landen rondom de Middellandse Zee. De zomers zijn droog en de winters, waarin de meeste regenval plaatsvindt, zijn zacht. Voor activiteiten in de buurt van uw landhuis in Griekenland is de temperatuur bijna altijd prima. 

Apollo is tevreden! 

In de hoger gelegen delen van het binnenland kan het wat frisser zijn en in sommige delen van Griekenland is het zelfs mogelijk om te wintersporten. In de lente en zomer kunt u tot in de late uurtjes genieten van de zon op het terras van uw vakantiehuis in Griekenland. Apollo is tevreden! 

architectuurbank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *