Weer en klimaat in Nedersaken

architectuurbank.nl

Het weer in Nedersaksen is meestal goed. Een gemiddelde temperatuur van rond de twintig graden, met hier en daar een uitschieter naar boven, zijn normale waarden. De temperatuur in de zomermaanden is bijna gelijk aan onze temperatuur! 

Aangename temperaturen 

De zee zorgt voor geringe temperatuurverschillen tussen de vier seizoen en het heersende zeeklimaat kenmerkt zich door gematigde zomers en relatief warme winters. Als de wind uit het oosten waait kan de temperatuur enigszins zakken. In deze vaak zonnige regio met aangename temperaturen ligt uw vakantiehuisje. 

architectuurbank.nl

Nedersaksen en zomer 

De gemiddelde temperatuur in de lente en zomer in Nedersaksen is prima. In de zomermaanden kunnen zich aan de kust en op de eilanden soms wat donkere wolken aandienen, maar meestal laat ook hier de zon zich weer snel zien. Wilt u vandaag liever thuis in de zon zitten? Uw vakantiehuis in Nedersaksen heeft een gezellig terras waar de zon vrij spel heeft! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *