Weer en klimaat in Oostzee

architectuurbank.nl

Het weer aan de kust van Duitsland is meestal goed. De temperatuur in de zomermaanden is bijna gelijk aan onze temperatuur! Een gemiddelde temperatuur van rond de twintig graden, met hier en daar een uitschieter naar boven, zijn normale waarden in de buurt van uw vakantiehuis. 

De Oostzee speelt een belangrijke rol 

In deze vaak overwegend zonnige regio ligt uw vakantiehuisje aan de Oostzee. Een streek die bol staat van de cultuur en waar de zee een niet weg te denken rol speelt. De stranden zijn breed en aanlokkelijk. Vanaf de lente wordt het weer snel aangenaam en pas tegen de herfst lopen de temperaturen terug. 

architectuurbank.nl

Actieve strandliefhebber 

In de zomermaanden kunnen zich op de eilanden soms wat donkere wolken aandienen, maar meestal laat de zon zich weer snel zien. Uw jas kunt u in de zomer gerust thuis laten. Wilt u vandaag liever thuis in de zon zitten? Uw bungalow aan de Oostzee heeft een gezellig terras waar de zon vrij spel heeft! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *