Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

architectuurbank.nl

In Frankrijk worden woeste donkere wouden afgewisseld door lieflijke groene hellingen en culturele steden, pastorale middeleeuwse dorpjes en steile gorges worden omzoomd door blauwe lavendelvelden. Dát is Frankrijk en daar hoort eigenlijk ook een vakantievilla, chalet, manoir, vakantiewoning of vakantiehuis mét zwembad bij. En het kan nu écht! 

Privé-zwembad in de tuin 

Het klimaat in Frankrijk is prima en vooral in de zomer schiet de barometer omhoog. En dan is het prettig dat uw vakantiehuis of landhuis in Frankrijk beschikt over een privézwembad of een gedeeld zwembad. Een vakantiewoning met zwembad maakt uw vakantie net even completer. 

Verkoeling bij uw vakantiehuisje 

In Frankrijk bent u altijd actief en u gaat kanoën, wandelen, fietsen of paardrijden. Het leuke is dat u na afloop van al die activiteiten in de tuin van uw gîte of bungalow met zwembad de verkoeling kunt opzoeken. De kinderen zijn er niet meer uit te slaan. 

Résidence met privézwembad 

Een zwembad in de tuin van uw vakantiehuis in Frankrijk biedt behalve verkoeling ook vermaak. Uw kinderen amuseren zich oneindig in uw privézwembad en u zit er gezellig omheen. U drinkt ontspannen een glas wijn met dat leuke stel van hiernaast. Ook zij hebben een résidence met privézwembad. Mam, kunnen wij thuis ook geen zwembad maken? 

Uw man in het zwembad van uw vakantievilla 

U hebt vandaag een bezoek gebracht aan een van die leuke strandjes aan de Côte d’Azur en wat geslenterd door Saint-Tropez. Uw kinderen hebben wat snuisterijen gekocht en uw man heeft vandaag besloten in uw vakantiehuisje met privézwembad te blijven. Dat vond hij leuker, zei hij. 

architectuurbank.nl

Massif de l’Esterel beklimmen 

U bent zonder twijfel een natuurliefhebber. U houdt van uitgestrekte lavendelvelden en bergen. In het zuidwesten ligt het Massif de l’Esterel. U gaat vandaag hoge bergen beklimmen en besluit de dag met een duik in het privé-zwembad van uw vakantievilla. De kinderen liggen er al in. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *